Nieuws

PAASBRUNCH

Zondag 14 maart stond in het teken van een gezellige Paasbrunch voor de bezoekers van ons Buurtcentrum. De inschrijflijst voor 60 gasten was al heel snel vol.

Onderstaand een kleine impressie van deze geslaagde brunch. 

Buurtcentrum Nieuwdorp op LOS-radio

Donderdag 28 maart waren een aantal mensen van de Lokale Omroep Stein aanwezig tijdens onze maandelijkse muziek om opnames te maken voor het radioprogramma "DE HOESKAMER". Tussen de muziek door werden de bezoekers geïnterviewd over hun ervaringen bij Buurtcentrum Nieuwdorp.

 

Al met al een gezellige middag waar u ook van kunt genieten, zondag a.s. tussen 15:00 en 16:00 uur afstemmen op Lokale Omroep Stein voor het hele verslag.

Herhaling van de uitzending: Woensdag tussen 12:00 en 13:00 uur en zaterdag tussen 16:00 en 17:00 uur.

 

Live een muziekmiddag meemaken kan elke 4e donderdag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur.


Buurtcentrum Nieuwdorp voor 2019 goede doel Stichting Jan Linders Fonds

Jan Linders supermarkten bestond in 2013 50 jaar. In het kader van dit jubileum is de Stichting 'Jan Linders Fonds' opgericht. Een zelfstandig fonds dat dit jaar ruim 60 lokale doelen ondersteunt.

De lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: "Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou." Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Het 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken.

 

Al onze supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum hebben ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd, de supermarkten zelf zetten zich in en ook ú kunt helpen.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.janlindersfonds.nl.