Nieuws

Heeft u foto's die u wilt laten inscannen maar komen de data en/of tijden niet uit, laat het ons weten via een mail en wij kunnen een afspraak maken zodat uw foto's en verhalen wel gedigitaliseerd kunnen worden.  

WIJKBRUNCH

Op zondag 30 december heeft het buurtcentrum op een heerlijke en gezellige manier 2018 afgesloten met een brunch voor 65 wijkbewoners.

De dames die het buurtontbijt organiseren hebben, met een beetje hulp, hun beste beentje voor gezet om een en ander te bewerkstelligen. Alle aanwezigen hebben genoten van deze heerlijke brunch. 

 

Voor 14 april a.s. staat een PAASBRUNCH op het programma. Inschrijven is noodzakelijk, dit kan in onze huiskamer. PAASBRUNCH is VOL geboekt.


Buurtcentrum Nieuwdorp voor 2019 goede doel Stichting Jan Linders Fonds

Jan Linders supermarkten bestond in 2013 50 jaar. In het kader van dit jubileum is de Stichting 'Jan Linders Fonds' opgericht. Een zelfstandig fonds dat dit jaar ruim 60 lokale doelen ondersteunt.

De lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: "Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou." Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Het 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken.

 

Al onze supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum hebben ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd, de supermarkten zelf zetten zich in en ook ú kunt helpen.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.janlindersfonds.nl. 

 

 

Het carnavallesk regeer seizoen van Prins Sjeng I is net achter de rug en wij hebben weer een prins in ons midden.

Zaterdag 17 november 2018 werd tot onze grote verrassing weer een van onze vaste bezoekers uitgeroepen tot prins van CV De Senioren.

Jop wij wensen jouw een onvergetelijk mooi, kleurrijk en fantastisch carnavalsseizoen toe

 

Op donderdag 28 februari bezoekt Prins Jop 1e samen met de leden van CV de Senioren onze maandelijkse MUZIEKMIDDAG.

Van 13:00 tot 16:00 uur kan er samen met Prind Jop 1e en zijn gevolg gehost en gezwierd  worden op gezellige carnavals muziek, verzorgd voor onze DJ Chritien.