Nieuws

Buurtcentrum Nieuwdorp blijft op huidige locatie

Print
Buurtcentrum Nieuwdorp blijft op huidige locatie

Afbeelding: Google Maps

De huisvesting van Buurtcentrum Nieuwdorp blijft tot en met 2021 gewaarborgd. 

Het buurtcentrum is gevestigd in de voormalige basisschool Don Bosco. In eerste instantie zou de locatie voor drie jaar gehuurd worden. Wegens succes wordt het contract nu verlengd met twee jaar. Stichting Buurtcentrum Nieuwdorp exploiteert de locatie sinds 2017, maar zoekt een nieuwe locatie. Daar is nu extra tijd voor.

WORKSHOP MERGEL 22JUNI 2019

Aanmelding voor deze workshop kan door overmaking van het verschuldige inschrijfgeld (€ 25,= per persoon, maximaal 2 personen per inschrijving) op bankrekening NL66 RABO 0316 5076 36 onder vermelding van 1906-Mergel . 

Voor de workshop Mergel zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt (maakt)!

Vol = Vol

 

Buurtcentrum Nieuwdorp voor 2019 goede doel Stichting Jan Linders Fonds

Jan Linders supermarkten bestond in 2013 50 jaar. In het kader van dit jubileum is de Stichting 'Jan Linders Fonds' opgericht. Een zelfstandig fonds dat dit jaar ruim 60 lokale doelen ondersteunt.

De lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: "Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou." Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Het 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken.

 

Al onze supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum hebben ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd, de supermarkten zelf zetten zich in en ook ú kunt helpen.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.janlindersfonds.nl.